Kniha Možnosti stravovacích zařízení k redukci emisí oxidu uhličitého - (opatření, rámcové prohlídky, hranice) : Sustainable Kitchen (projekt SUKI) : manuál - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Hans Daxbeck ... [et al.]

kniha Možnosti stravovacích zařízení k redukci emisí oxidu uhličitého (opatření, rámcové prohlídky, hranice) : Sustainable Kitchen (projekt SUKI) : manuál, Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta 2011
nakladatel Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta
rok vydání 2011
vydání 1. vyd.
místo České Budějovice
stran 59
rozměry 21 cm
poznámka il. (převážně barev.)
ISBN 978-80-7394-314-1 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy