Kniha Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny - postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů

nakladatel České a slovenské odborné nakladatelství
rok vydání 2006
vydání Vyd. 1.
místo Praha
stran 101
rozměry 30 cm
poznámka il. (převážně barev.)
ISBN 80-903401-7-2 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy