nakladatel | Fraus |
---|---|
rok vydání | 2013 |
vydání | 2. |
jazyk | česky, anglicky |
stran | 48 |
rozměry | 195x260 |
ISBN | 978-80-7238-995-7 |
Nadstavbový kurz vhodný zejména pro výuku odborné angličtiny na středních odborných učilištích připravujících profesionály v oboru gastronomie. Mohou jej však využít také provozní zaměstnanci a nižší management podniků veřejného stravování a hotelnictví. Učebnice obsahuje celkem 20 strukturovaných lekcí. Velmi užitečným oddílem učebnice je abecední slovníček, který shrnuje odbornou slovní zásobu z probraných tematických oblastí. Další součástí jsou mp3 ZDARMA v on-line podpoře s nahrávkami rozhovorů a textů. Mp3 ke stažení zdarma na www.fraus.cz
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.