Zdeněk Schejbal ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Ladislav Hulínský
nakladatel | Dona |
---|---|
rok vydání | 2008 |
místo | České Budějovice |
stran | 125 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 978-80-7322-124-9 (brož.) |
Zdeněk Schejbal, zkušený šéfkuchař, v této zajímavé kuchařce seznamuje čtenáře s recepty z různých oblastí Číny, Thajska, Indie a Malajsie, které získal na stáží v místních restauracích. Autor recepty mírně upravil, tak aby jídla nic neztratila na výborné chuti, ale abychom si je mohli připravit i v běžných podmínkách české kotliny. Pokrmy jsou netradiční, rychlé, nenáročné, ale především velmi chutné.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.