nakladatel | MAG Consulting |
---|---|
rok vydání | 2005 |
vydání | 1. vyd. |
místo | Praha |
stran | 103 |
rozměry | 21 cm |
ISBN | 80-86724-04-2 (brož.) |
Slovník obsahuje přehledně uspořádané definice potravinářských a jiných produktů, jejich skupin a druhů, popis činností, systémů, kvalitativních a jiných znaků z oblastí souvisejících s gastronomií, s potravinami, potravinovými doplňky, nápoji atd., s jejich zpracováním a uváděním do oběhu. Zahrnuje dále i vysvětlení pojmů týkajících se základních požadavků ochrany zdraví a hygieny v těchto oblastech.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 77 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.