Kniha Peří, jeho vlastnosti, získávání, zpracování a použití - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

[Autoři:] Josef Tuška, Zdeněk Burda, Gustav Vodrážka ; Předml.: Ladislav Bobiš ; Závěr: Alois Novák

nakladatel Výzkum. ústav potrav. průmyslu
rok vydání 1975
vydání 1. vyd.
místo Praha
rozměry

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(1632)
Lhotka
350 Kč

stav: Dobrý

kniha 350 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  99 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Lhotka (Praha)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy