kolektiv autorů, překlad Jakub Holešovský
nakladatel | Svojtka & Co. |
---|---|
rok vydání | 2019 |
vydání | 1. |
stran | 128 |
rozměry | 25 cm |
ISBN | 978-80-256-2384-8 (váz.) |
Víte, že lidé snědí více žraloků než žraloci lidí? Nebo že ovoce durian páchne tak, že je v některých vlacích a autobusech zakázané? Proč voda v zelené sklenici chutná chladněji? A které koření je dražší než stříbro i zlato? V této knížce, kterou sestavil tým potravinových expertů, najdete mnoho překvapivých informací o jídle. Je psána i ilustrována nanejvýš vtipně a názorně a je to přímo ideální četba pro všechny milovníky gastronomie i příznivce zdravé stravy. Číst si o jídle ještě nikdy nebylo zábavnější. Ale pozor, nedoporučujeme číst na lačno!
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.