nakladatel | R plus |
---|---|
rok vydání | 2007 |
vydání | 6. vyd. |
místo | Praha |
stran | 564 |
ISBN | 978-80-904093-0-9 (váz.) |
Kniha obsahuje aktualizovaný přehled legislativních a hygienických předpisů se stavem účinným k 1.8. 2009. Publikace je opět doplněna CD ROMem, na kterém uživatel nalezne celou řadu novinek – rozšířila se fotogalerie pokrmů v moderní úpravě, také legislativní a hygienické předpisy jsou aktualizované podle platných zákonů. Nejvýznamnější novinkou na CD ROMu je zařazení nové rubriky, která obsahuje překlady názvů pokrmů z publikace do angličtiny, němčiny, polštiny a ruštiny. Překlady je možno využít pro sestavování jídelních lístků v jazykových mutacích s množností exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je možno provádět podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Restauračním provozům tak tato novinka umožní a usnadní tvorbu jídelních lístků pro zahraniční návštěvníky, v jazykových mutacích, což je určitě se stoupajícím cestovním ruchem, pro provozovatele těchto zařízení, vítaným pomocníkem. Žákům škol pak usnadní výuku zahraničních jazyků se zaměřením na gastronomii.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Výborný
Bez CD, razítko knihovny
kniha | 400 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 129 Kč |
osobní předání – Černé Voděrady (Praha-východ) | 0 Kč |
stav: Nová
Skoro úplně nová, max jednou prolistovaná
kniha | 400 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Nusle (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Vršovice (Praha) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 7krát.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.