Kniha Viskoelastické a senzorické vlastnosti tavených sýrů s přídavkem pektinu = - Viscoelastic and sensory properties of processed cheese with pectin addition : teze disertační práce - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
kniha Viskoelastické a senzorické vlastnosti tavených sýrů s přídavkem pektinu = Viscoelastic and sensory properties of processed cheese with pectin addition : teze disertační práce, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně 2009
nakladatel Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
rok vydání 2009
jazyk česky
místo Zlín
stran 34
rozměry 21 cm
ISBN 978-80-7318-859-7 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy