překlad Jana Pacnerová
nakladatel | Ottovo nakladatelství |
---|---|
rok vydání | 2006 |
vydání | České vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 39 |
rozměry | 16 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7360-060-9 (brož.) |
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz foto, velmi dobrý, mírně ohnuté rohy
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
Zásilkovna | 84 Kč |
Balíkovna | 74 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Předání ideálně na metru B či A v pracovní dny (výjimečně i víkend) po domluvě. Obvykle v rozmezí cca. 8 - 20 hod. |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 20 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.