nakladatel | Rebo |
---|---|
rok vydání | 1999 |
jazyk | česky |
místo | Čestlice |
stran | 256 |
rozměry | 31 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7234-115-4 (váz.) |
Praktický průvodce italskou gastronomií, obsahující přes 100 lákavých receptů, doplněných barevnými fotografiemi.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
1999 Stav: Dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 252 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: jako nová
Koupená, ale nečtená, bohužel.
kniha | 230 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 99 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 6krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.