Mark Cotta Vaz, překlad Eva Řezníčková
nakladatel | Egmont |
---|---|
rok vydání | 2010 |
vydání | 1. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 140 |
rozměry | 29 cm |
poznámka | barev. il., portréty |
ISBN | 978-80-252-1534-0 (váz.) |
Třetí díl strhující upíří romance Stephenie Meyerové s překvapivými záběry a vizuálními efekty právě přichází do kin. Mark Cotta Vaz, úspěšný autor New York Times, vám prostřednictvím tohoto jedinečného obrazového průvodce umožní nahlédnout do zákulisí filmu. Odhalíte spoustu zajímavých momentů z natáčení, zjistíte, jak se vybíraly lokality a připravovaly scény, a dozvíte se, jaké triky byly použity v nejpůsobivějších soubojích upírů s vlkodlaky. Průvodce filmem přináší také exkluzivní barevné fotografie a rozhovory s tvůrci filmu a představiteli hlavních rolí a nabízí detailní pohled na náročný tvůrčí proces přípravy tohoto mimořádného filmu.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
V Praze: Egmont, 2010. Vydání 1. Strany 140 s. Stav: velmi dobrý. Vazba: původní, pevná
kniha | 115 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Balíkovna | 80 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Antikvariát Fryč, Pražská 14, Liberec. Po-Pá 9-17h, so 9-13h |
stav: Výborný
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
osobní předání – Černé Voděrady (Praha-východ) | 0 Kč |
stav: výborný
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Strakonice I (Strakonice) | 0 Kč |
Ve Strakonicích podle domluvy. |
stav: Listy knihy jsou vlhkem lehce pokroucene
kniha | 130 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
osobní předání – Horní Bludovice (Karviná) | 0 Kč |
osobní předání – Horní Suchá (Karviná) | 0 Kč |
osobní předání – Mariánské Hory (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 19krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.