nakladatel | Vyšehrad |
---|---|
rok vydání | 2010 |
vydání | Vyd. 1. |
místo | Praha |
stran | 156 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 978-80-7429-047-3 (brož.) |
Na počátku byl oheň a přestože se tato pověstná věta může týkat celé řady lidských činností, plným právem patří i pro kuchařské umění. Na ohni si kdysi dávno lidé připravovali první pokrmy a my dnes kulinářské lahůdky. Grilování patří na celém světě k oblíbeným a častým činnostem, a to zejména v letních měsících. Ať již vlastníte jakýkoliv typ grilu, na každém lze připravit grilované steaky, drůbež, špízy, hamburgery, ryby, zeleninu a další dobroty, které zvládne i začátečník. V knize najdete více než 130 jednoduchých a zajímavých pokrmů na roštu, které určitě přispějí k radosti a „žhavé“ letní zábavě z grilování.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.