redakce Claudia Pirasová ; fotografie Ruprecht Stempell
nakladatel | Slovart |
---|---|
rok vydání | 2008 |
vydání | 2. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 496 |
rozměry | 26 cm |
poznámka | il. (převážně barev.), mapy, portréty, faksim. |
ISBN | 978-80-7391-135-5 (váz.) |
Výpravná a bohatě ilustrovaná publikace je další z úspěšné řady kulinárních průvodců. Je to zajímavý cestopis, kde hlavní roli hraje kuchyně a jídlo viděné v historických, geografických a kulturních souvislostech. Provede nás celou Itálií, nabídne vše, co je pro italskou kuchyni podstatné a co ji činí tak vyhledávanou a inspirativní. Výběr se neomezuje jen na dobře známé pochoutky, jako je pizza, pesto, rizoto, parmezán či gorgonzola, ale je mnohem bohatší a neopomene žádnou z delikates – sýrové placky frico, pískavicové chlebánky a sladké pšeničné bochánky, ovoce z marcipánu jako živé… Kniha poslouží také jako zasvěcený rádce pro výběr potravin a slouží k poznávání jakostních výrobků od napodobenin.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: mírně opotřebená, na hřbetu flíčky
kniha | 189 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
Zásilkovna | 68 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
Odběrné místo je naše prodejna Rekomando/Polí (Trojanova 9, Praha 2), otevírací doba po-so 10-18h - jen prosím vyčkejte na výzvu k převzetí! (Bez výzvy se může stát, že Vaše zboží nebude ještě připraveno) |
stav: Velmi lehce opotřebovaná
kniha | 250 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Karlín (Praha) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 6krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.