nakladatel | Teubner |
---|---|
rok vydání | 2011 |
stran | 320 |
rozměry | 23 x 30 |
ISBN | 978-3-8338-2327-5 (váz.) |
V lexikonových částech této rozsáhlé publikace najdete všechny základní informace o koření a bylinkách používaných v kuchyni, od anýzu a anděliky přes majoránku, petržel a řeřichu až po Wasabi a zlatobýl, stejně jako pestrý výběr omáček ze zeleniny, masa i ovoce v těch nejrozmanitějších obměnách. Praktickými otázkami týkajícími se způsobu zpracování a tepelné úpravy včetně rad k nákupu, uskladnění a přípravě se zabývají kapitoly s názvem Rady pro kuchaře, Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Bohatý obrazový materiál, zajímavé odborné informace a poutavé reportáže a celá řada návodů probudí v každém kuchaři chuť na lahodnou a náročnou kuchyni, v níž prokáže své mistrovství.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová, ještě ve fólii
kniha | 210 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec III-Jeřáb (Liberec) | 0 Kč |
Čas a místo po dohodě |
stav: Nová
Nová, ještě zabalená v původním obale.
kniha | 180 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 125 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Chodov (Praha) | 0 Kč |
stav: jako nové
Kromě této knihy mám ve stejné sérii také dvě knihy "ovoce a zelenina" a "maso a zvěřina" - prodám všechny tři kusy dohromady za velmi slušnou cenu 529,-
kniha | 529 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 83 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Stodůlky (Praha) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.