Kniha Základní principy výroby tavených sýrů = - Basic principles of processed cheese production : monografie - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar

kniha Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie, Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně 2009
nakladatel Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
rok vydání 2009
vydání Vyd. 1.
jazyk česky
místo Brno
stran 70
rozměry 25 cm
poznámka il. (některé barev.)
ISBN 978-80-7375-336-8 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy