text Jamie Purviance ; fotografie Tim Turner a Studio L'Eveque Tanja a Harry Bischofovi ; [z německého originálu ... přeložila Alena Bezděková]
nakladatel | Ikar |
---|---|
rok vydání | 2011 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 239 |
rozměry | 27 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-249-1495-4 (brož.) |
Teprve na žhavém dřevěném uhlí je to správné grilování. Více než 100 receptů pro grilování masa, ryb, drůbeže, zeleniny a ovoce na dezerty, mezi nimi i takové lahůdky jako kuřecí křidýlka, hamburgery, steaky Porterhouse nebo originální recepty na upečení krocana v celku. Řada receptů na kořenicí směsi, marinády, omáčky a saláty. Know-how odborníků a speciální tipy firmy Weber – návody krok za krokem na odborné naporcování a přípravu masa.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: velmi dobrý
kniha | 179 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 130 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Český Brod (Kolín) | 0 Kč |
osobní předání – Kolín I (Kolín) | 0 Kč |
osobní předání – Úvaly (Praha-východ) | 0 Kč |
stav: Nová, zatavená
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nusle (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Vysočany (Praha) | 0 Kč |
stav: použitá, stav dobrý
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 98 Kč |
Zásilkovna | 88 Kč |
Balíkovna | 89 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.