Tess Mallos, překlad Jaroslava Kočová
fotografie Ashley Mackevicius (recepty), Martin Brigdale (místní kolorit)
nakladatel | Mladá fronta |
---|---|
rok vydání | 2006 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 255 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-204-1494-0 (váz.) |
Féničané a Kartaginci, Římané a Byzantinci, ti všichni psali dějiny Maroka, avšak největší a trvalý vliv na kulturu této země, kam patří i její kuchyně, měli muslimové z arabských států, kteří sem začali proudit na sklonku sedmnáctého století. Jejich vlivem se marocká kuchyně zpestřila o nové kořenicí přísady, které jí propůjčily exotickou a výraznou chuť i vůni, jimiž proslula. A jak vypadají chutě marocké kuchyně? Na jednu stranu působí podivuhodně a tajemně, na druhou stranu jich celkem snadno docílíte i ve vlastní kuchyni.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 9krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.