Kniha Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. - Část III., - Hodnocení a zpracování masa, drůbeže, vajec a ryb - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Petr Pipek, Dana Jirotková

? obálka není k dispozici
nakladatel Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta
rok vydání 2001
vydání 1. vyd.
místo České Budějovice
stran 136
rozměry 29 cm
poznámka il.
ISBN 80-7040-490-6 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy