nakladatel | ICE |
---|---|
rok vydání | 2008 |
vydání | Vyd. 1. |
místo | Praha |
stran | 252 |
rozměry | 25 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-904181-0-3 (váz.) |
Kniha vychází z receptů českých klasických jídel, jakými jsou například lečo, fazolky na smetaně, rajská omáčka, čočka nakyselo, kulajda, bramborové placky, guláš atd., která jsou dobře známa široké veřejnosti a která jsou pokládána za kuchařskou klasiku. Ve většině případů je pak základní recept zmodernizován a rozpracován do dalších možných variant, aniž by měnil základní strukturu nebo suroviny. Každý čtenář je nabádán ke kreativnímu přístupu k vaření. Recepty slouží jako vodítko, které ukáže cestu k dalším možným obměnám.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: jako nová
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
osobní předání – Běchovice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
stav: jako nová
kniha | 128 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Jivany (Libuň, okr. Jičín) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 70 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.