nakladatel | Sand Dune |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 1. |
stran | 387 |
rozměry | 27 cm |
ISBN | 978-80-260-7820-3 (váz.) |
Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto poli. S pomocí poutavých příspěvků od předních českých šéfkuchařů upozorňuje také na to, jak výrazně se pražská gastronomická scéna v průběhu posledních několika let vyvinula.Tato speciální edice obsahuje úvodníky a recepty od vyhlášených šéfkuchařů – Zdeňka Pohlreicha, Riccarda Lucque, Pavla Sapíka, Davida Šaška, Ondřeje Slaniny, Lukáše Skály, Jiřího Štifta, Jana Punčocháře, Mirka Kaliny, Scotta Van Wagenena a Martina Hofmana
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Dolní Měcholupy (Praha) | 0 Kč |
stav: Nova kniha
kniha | 70 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 129 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Háje (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Hostivař (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Michle (Praha) | 0 Kč |
stav: výborný
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 129 Kč |
osobní předání – Karlín (Praha) | 0 Kč |
Místo a čas podle dohody. |
stav: viz dále
Vazba knihy: pevná / vázaná
velmi pěkný stav
kniha | 219 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Královo Pole (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.