nakladatel | BizBooks |
---|---|
rok vydání | 2014 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 312 |
rozměry | 167x225 |
ISBN | 978-80-265-0128-2 |
Proč děláme špatná kariérní rozhodnutí, proč se vrháme do nevhodných vztahů, proč špatně investujeme své peníze, proč manažeři často chybují? Při rozhodování jsou totiž naše mozky často chyceny do pasti mocných předsudků a zbožných přání. Pokud opravdu toužíme dělat lepší rozhodnutí, tak musíme zjistit, jak funguje naše předpojatost, a naučit se ji ovládnout. Kniha nabízí neotřelé strategie a praktické techniky, které vedou ke správné a sebevědomé volbě. Nerozhodný čtenář se dozví, jak: - vypadají čtyři nejškodlivější sabotéři správného rozhodování - vybudovat správný rozhodovací postup - odložit klapky krátkozrakého uvažování - nepodlehnout rozhodovací paralýze - najít nové alternativy řešení - odhalit slepé uličky. Magazín Forbes označil knihu Rozhodni se! za jednu z nejužitečnějších novinek v oblasti byznysu: „Kniha vyniká svou čtivostí a srozumitelností, pronikavým pohledem na osobní i firemní chování a skvěle vybranými příklady z praxe. Rozhodně doporučujeme.“ bestseller č. 1 New York Times a Wall Street Journal CHIP HEATH působí jako profesor na Stanford Business School, kde vede přednášky na téma podnikové strategie a organizace. DAN HEATH působí jako vědec v Centru pro rozvoj společensky prospěšného podnikání na Duke University v Durhamu. Dříve pracoval jako výzkumný pracovník na Harvard Business School, také je zakladatelem vydavatelství vysokoškolských učebnic Thinkwell. Bratři Heathové jsou autory světových bestsellerů Made to Stick: Why Some Ideas Survive and Others Die (Jak zaujmout hned napoprvé) a Switch: How to Change Things When Change is Hard (Proměna).
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 9krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.