nakladatel | Osveta |
---|---|
rok vydání | 1986 |
vydání | 1. |
místo | Martin |
stran | 273 |
rozměry | 8° |
Chutné a obľúbené lahôdky studenej kuchyne sú pravidelným doplnkom výživy. Nezaobídeme se bez nich najmä pri najrôznejších spoločenských udalostiach, kde pohostenie dopĺňajú a spestrujú. Kapitoly: Studená kuchyňa-Úprava potravín v studenej kuchyni, Zdobenie pokrmov v studenej kuchyni, Podávanie studených pokrmov, Trvanlivosť pokrmov studenej kuchyne, Príprava pohostenia lahôdkami studenej kuchyne. Lahôdky z mäsa, vajec a zo zeleniny-Lahôdky z mäsa, Lahôdky z vajec, Obložené vajcia, Lahôdky zo zeleniny. Mliečne lahôdky-Lahôdky zo syrov, Krémy a pudingy. Lahôdky v aspiku, Ovocné lahôdky, Obložené chlebíčky a chleby, obložené a plnené žemle, chuťovky, toasty. Obložené chlebíčky, Obložené chleby, Obložené a plnené žemle, Chuťovky, Toasty. Nátierky, peny a ochutené maslo-Nátierky, Peny, Ochutené maslo. Šaláty-Šaláty s údeninou a mäsom, Vajcové šaláty, Zemiakové šaláty, Zeleninové šaláty, Syrové šaláty, Rybie šaláty, Ryžové šaláty. Tepelne upravené studené mäsá-Hovädzie mäso, Teľacie mäso, Bravčové mäso, Mleté mäso, Hydina. Majonézy, omáčky, marinády a dresingy-Majonézy a omáčky, Marinády a dresingy. Zmrzliny, zmrzlinové poháre, ľadové krémy a punče-Zmrzliny, Zmrzlinové poháre, Ľadové krémy, Punče. Studené polievky, Chladené mliečne nápoje, Slané pečivo, Prehľad obsahu energetickej hodnoty potravín používaných na prípravu lahôdok studenej kuchyne. Koreniny a pochutiny v studenej kuchyni-Koreniny a pochutiny, ktoré sa v studenej kuchyni najčastejšie používajú.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: perfektní stav
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 75 Kč |
osobní předání – Krč (Praha) | 0 Kč |
stav: velmi dobrý
T22
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 120 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.