nakladatel | Argo |
---|---|
rok vydání | 2016 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 288 |
rozměry | 21 cm |
ISBN | 978-80-257-1817-9 (váz.) |
Pierre-Marie Sotto je slavný, u čtenářů úspěšný a kritikou oceňovaný spisovatel. Je to ale také stárnoucí, osamělý muž, a pokud jde o jeho práci – momentálně je v hluboké tvůrčí krizi. Jednoho dne k němu dorazí objemná obálka bez zpáteční adresy - jediný kontakt na ní uvedený je e-mailová adresa jisté Adeline Parmelanové. Sotto nepochybuje, že mu nějaká „nadějná spisovatelka“ posílá k posouzení svůj rukopis. Obálku neotevře, odesílatelku zdvořile odmítne a požádá ji o adresu, kam by mohl zásilku vrátit. Než mu Adeline vyhoví, vymění si spolu několik e-mailů, které jsou natolik vtipné a zajímavé, že v dopisování pokračují a objemná obálka zůstává (na žádost Adeline) ležet neotevřená na Sottově polici. Nehledě na to, že se mezi známým spisovatelem a naprosto neznámou ženou (dlouho o ní ví pouze to, že je „velká a tlustá bruneta“) rozvine nečekané přátelství plné důvěry, porozumění a pro oba potřebné ironie a lehkosti, je tu ještě jeden důvod, proč Pierre-Marie Sotto vztah s Adeline Parmelanovou udržuje a rozvíjí: fotografie, kterou mu Adeline hned zpočátku poslala a k níž se rozhodně odmítl hlásit. Jenomže je v tom háček…
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Jako nová
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Starý Plzenec (Plzeň-město) | 0 Kč |
stav: Sotva znatelně odřená hrana obalu u hřbetu. Jinak bezvadný stav, jako nová včetně přebalu.
kniha | 149 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 92 Kč |
stav: Nová
kniha | 180 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 75 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 72 Kč |
osobní předání – Moravská Ostrava (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 70 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.