Kniha Vaříme zdravě, chutně a hospodárně - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotilo 5 uživatelů

Za odb. red. Jozy Břízové, Maryny Klimentové, Boženy Krchové a Jany Kolaříkové naps. Juliana Fialová, Marie Havelková, Maryna Klimentová, Vlasta Koseová, Božena Šmoková a Marie Urbanová ; Zdravotní úvody: Karel Halačka ; Pérovky: Vojtěch Kubašta ; Fot.: B


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(39)
Prostějov
199 Kč

stav: zachovaly, viz. foto

kniha 199 Kč
Zásilkovna  75 Kč
osobní předání – Prostějov  0 Kč
(19)
Strašnice
217 Kč

stav: úměrný věku, bez vad

S věnováním, dostat k prvnímu výročí svatby kuchařku bych neprodýchala :-D

kniha 217 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  129 Kč
Zásilkovna  65 Kč
osobní předání – Strašnice (Praha)  0 Kč
Je k dispozici také vydání z roku 2019
Je k dispozici také vydání z roku 2006
Je k dispozici také vydání z roku 1999
Je k dispozici také vydání z roku 1995
Je k dispozici také vydání z roku 1990
Je k dispozici také vydání z roku 1983
Je k dispozici také vydání z roku 1978
Je k dispozici také vydání z roku 1975
Je k dispozici také vydání z roku 1974
Je k dispozici také vydání z roku 1966
Je k dispozici také vydání z roku 1964
Je k dispozici také vydání z roku 1960
Je k dispozici také vydání z roku 1960
Je k dispozici také vydání z roku 1958
Je k dispozici také vydání z roku 1957
Je k dispozici také vydání z roku 1955
Je k dispozici také vydání z roku 1954
Je k dispozici také vydání z roku 1953
Je k dispozici také vydání z roku 1952

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 5 uživatelů

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


EvikC 28. 01. 2022
Tato kuchařka má jedno plus - každá kapitola pojednává v úvodu o tom, jak správně s daným typem suroviny zacházet, jak připravit, jak zachovat hodnotné látky (jak na maso, luštěniny, zeleninu atd). Všechny základní, ale dnes i zapomenuté výborné recepty české kuchyně. Naučíte se podle ní vařit.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy