sepsal a doplnil z nejlepších světových pramenů Jindřich Vaňha
nakladatel | Paseka |
---|---|
rok vydání | 2005 |
vydání | Vyd. 4. (reprint) |
místo | Praha |
rozměry | 21 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7185-770-X (váz.) |
Rybí kuchařka legendárního Jindřicha Vaňhy, předválečného majitele známé rybí restaurace na Václavském náměstí a mnoha rybáren v Čechách a na Moravě.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Jako nová
kniha | 499 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Čakovice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Vysočany (Praha) | 0 Kč |
Pracovní dny Poliklinika Vysočany dle dohody, večer sídliště Čakovice. |
stav: Jako nová
Téměř nepoužívaná, jen letmo prolistovaná.
kniha | 750 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: nová
kniha | 900 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Nusle (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Prosek (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Staré Město (Praha) | 0 Kč |
Prosek - okolí stanice Českolipská, případně u metra Střížkov; Nusle - okolí stanice Horky; Vysočany - okolí stanice Vysočanská; Staré Město - okolí metra Staroměstská či Náměstí Republiky/Můstek; Nové Město - Karlovo náměstí (Moráň) či I. P. Pavlova občas také možné předání v Karlových Varech V případě potřeby je předání možné v celém širším centru Prahy či kdekoliv poblíž stanic metra, záleží na domluvě. Upozornění: na Vaše zprávy mohu reagovat až po zaplacení objednávky |
stav: Bez poškození
Bez poškození, jako nečtená.
kniha | 400 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Hodolany (Olomouc) | 0 Kč |
osobní předání – Neředín (Olomouc) | 0 Kč |
Po telefonické dohodě. Buď Olomouc u hlavního vlakového nádraží nebo Neředín - konečná tramvají. |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 22krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.