nakladatel | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
---|---|
rok vydání | 2013 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 52 |
ISBN | 978-80-7454-305-0 |
Dizertační práce se zabývá optimalizací procesu odvápňování při výrobě potravinářské želatiny. Tento proces je nejdůležitějším krokem z hlediska chemického inženýrství i ochrany životního prostředí v průběhu výroby jedlé želatiny. Cíle práce spočívají v navržení vhodného matematického modelu pro nechemické i chemické odvápňování. Na základě změřených fyzikálně chemických vlastností holiny budou následně navrženy optimální podmínky, které povedou ke snížení provozních nákladů a zátěže životního prostředí.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.