nakladatel | CPress |
---|---|
rok vydání | 2018 |
vydání | 1. |
stran | 207 |
rozměry | 26 cm |
ISBN | 978-80-264-2140-5 (váz.) |
Zdravím nabité recepty od populární blogerky Chcete se stravovat zdravěji, ale nevíte jak na to? Hledáte tipy na zdravá a chutná jídla z běžně dostupných surovin? Vyzkoušejte některý z téměř sto snadných receptů a budete se cítit skvěle! Všechny jsou plné bílkovin, zdraví prospěšných tuků, obsahují minimum cukru, a hlavně výborně chutnají. Kromě srozumitelně popsaných postupů naleznete v kuchařce také přehledné informace o době přípravy, náročnosti a nutričních hodnotách. Dobrou chuť!
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2018 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 318 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: viz dále
2018 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 318 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: viz dále
2018 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 296 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 150 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.