Emily Bone, překlad Markéta Jansová, ilustrace Peter Allen
nakladatel | Svojtka & Co. |
---|---|
rok vydání | 2017 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 16 |
rozměry | 28,5 cm |
ISBN | 978-80-256-2073-1 (lepená) |
Máme je na stole každý den – mléko, sýry, maso, ovoce i zeleninu. Kde se ale všechno to jídlo vzalo? Myslíš, že ze supermarketu? Kdepak! Vše, co jíme, se muselo nejprve někde vypěstovat nebo chovat, potom zpracovat, uložit, zabalit… Je to dlouhá cesta a ty ji teď díky této knížce můžeš poznat. Odkud získáváme mléko? Jak se pěstují jahody, pomeranče nebo hrášek? Vše důležité o jídle a potravinách, domácích i exotických, se dozvíš z této krásně ilustrované knížky se spoustou odklápěcích okének. Pod každým z nich se skrývá spousta zajímavostí a informací o rostlinách, zvířatech, jak se chovají či pěstují, a co všechno je potřeba udělat před tím, než se jídlo dostane do obchodů a do naší spíže nebo ledničky. Otevři knížku a objevuj! Dobrou chuť!
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2017 Stav: Dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 153 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.