Kniha Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio) = - Vylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (Cyprinus carpio) - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
kniha Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio) = Vylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (Cyprinus carpio), University of South Bohemia České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters 2011
nakladatel University of South Bohemia České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters
rok vydání 2011
jazyk anglicky
místo Vodňany
stran 98
rozměry 24 cm
poznámka il.
ISBN 978-80-87437-22-3 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy