nakladatel | Erasport |
---|---|
rok vydání | 2017 |
vydání | 1. |
stran | 248 |
rozměry | 21 cm |
ISBN | 978-80-905685-3-2 (váz.) |
Jídelníčky a praktické recepty pro efektivní spalování tuků. Druhý díl publikace Sacharidové vlny s podtitulkem Jídelníčky a praktické recepty pro efektivní spalování tuků je pokračováním předchozí úspěšné knihy uznávaného trenéra a aktivního sportovce Michala Kulštejna o sacharidových vlnách, efektivní a účinné dietě pro spalování tuků. Zatímco díl první se na sacharidové vlny díval z velké části z teoretického pohledu, pokračování přináší řadu praktických témat, a to včetně sestavování jídelníčků pro ženy i muže krok za krokem. Čtenář se tak seznámí s tím, jak sestavit jídelníček přímo pro sebe, svoje potřeby i specifika vlastního těla, a vyhne se tak často vídanému a chybnému slepému kopírování cizích jídelníčků. To je totiž jediná cesta, jak se naučit pracovat se svým tělem takovým způsobem, aby se každému podařilo nejen dosáhnout cílové váhy, ale také ji dlouhodobě udržet. Kniha navíc obsahuje desítky receptů, a to jak velmi jednoduchých, které se hodí do závěrečných fází diety, tak propracovanějších, které i z diety dokáží udělat příjemný gurmánský zážitek. Nechybí ani alternativní možnosti v podobě zařazení prvků makrobiotiky, a to opět včetně konkrétních receptů
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2017 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Brožovaná
kniha | 296 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: nová
kniha | 250 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Běchovice (Praha) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.