nakladatel | Synergie |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 192 |
ISBN | 978-80-7370-383-7 |
V této kuchařce vám ukážeme, jak si můžete doma vyrobit rostlinná mléka, smetanu, máslo, sýr anebo jogurty. Najdete v ní chutné bezmléčné recepty na jídla, o kterých jste si mysleli, že bez mléka ani nejdou připravit a že se jich tedy budete muset vzdát, např. na makaróny se sýrem nebo pizzu či mléčné koktejly. Dozvíte se, v čem může být skryté mléko a mléčné složky a jak je vyloučit z každodenní stravy. Máte dostatek vápníku? Mléko a mléčné výrobky nejsou pro výživu zásadní, proč je tedy nenahradit jinými potravinami, které rovněž mají vysoký obsah vápníku? A co sója: jíst, či nejíst? A kokos nebo konopí? Zjistěte víc o těchto populárních mléčných náhražkách. Dle odhadů totiž trpí v určité míře intolerancí laktózy přibližně 15 až 20 % populace České republiky.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: pěkná téměř jako nová jen na deskách a uvnitř jsou malé mini oděrky-zvlnění viz foto i tak možno jako dárek či pro sběratele
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 149 Kč |
Zásilkovna | 129 Kč |
Balíkovna | 119 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Podolí (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Anděl,Národní,Karlovo nám.,I.P.Pavlova,Můstek,Muzeum,Hlavní nádraží...apod.čas dle dohody kdykoliv tedy 7 dní v týdnu 7-22 hodin |
stav: výborný
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 98 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Semily | 0 Kč |
osobní předání je možné v Semilech v antikvariátě a to pouze po předchozí telefonické domluvě, otevírací doba je po dobu rekonstrukce mostu Út-Čtv 13-17, v pondělí a v pátek máme otevřeno nepravidelně.... Antikvariát.eu, Semily, ul. Na Mýtě 162 Děkuji:-) Mgr. Daniel Müller |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.