nakladatel | Knižní expres |
---|---|
rok vydání | 1999 |
jazyk | česky |
místo | Ostrava |
stran | 103 |
rozměry | 20 cm |
ISBN | 80-86132-14-5 (brož.) |
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Trochu natrhlý roh
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Velké Svatoňovice (Trutnov) | 0 Kč |
osobní předání – Vnitřní Město (Trutnov) | 0 Kč |
Na všem se dá domluvit. :)) Předání je možné v Trutnově na Krakonošově náměstí nebo ve Velkých Svatoňovicích. Snažím se odesílat co nejdříve (do Trutnova jezdím cca jednou za týden, tak jak se to zrovna podaří). :)) |
stav: viz dále
1999 Stav: Dobrý. Vazba: Brožovaná
kniha | 54 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: jako nová
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 80 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Moravská Ostrava (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
stav: jako nová
kniha | 119 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Jihlava | 0 Kč |
dle možnosti zákazníka - osobně po dohodě u nás doma |
stav: dobrý,čtená
trochu zažloutlé listy, běžné opotřebení
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
stav: Jako nová. Přední desky jsou červené a s fotografiemi jiných jídel.
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
stav: Zachovalá
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Kobylisy (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.