Paul-Louis Courier ; [z francouzských originálů různých vydání přeložili a poznámky připravili Marta a Vladimír Rauscherovi ; vybral a předmluvu napsal Jan Otokar Fischer]
nakladatel | Svoboda |
---|---|
rok vydání | 1952 |
vydání | 1., aut. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 274 |
rozměry | 17 cm |
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
1952 Stav: Dobrý. Vazba: Brožovaná s obálkou
kniha | 54 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Přebal je zašlý, lehce ušpiněný a opotřebovaný. Jinak je kniha v dobrém stavu.
(XA:J1011/18, PI/17/22)
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 79 Kč |
osobní předání – Třinec Staré Město (Třinec, okr. Frýdek-Místek) | 0 Kč |
TONIS distribuce s.r.o., Smetanova 526, 739 61 Třinec-Staré Město (Po-Pá od 7:30-16:00) |
stav: zachovalá odřené hrany přebalu
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Zelené Předměstí (Pardubice) | 0 Kč |
Po dohodě po telefonu dle momentální zaneprázdněnosti nebo pošlu mail. Osobně pouze pondělí až pátek 9-17 hod. občas i sobota od 10 do 12 hod |
stav: zachovalá, mírně ušpiněná
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
osobní předání – Slaný (Kladno) | 0 Kč |
stav: celkem dobrý
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
osobní předání – Čimice (Praha) | 0 Kč |
Osobní předání pouze v Praze-Čimicích na adrese prodávajícího (Křivenická ul.). Po předchozí dohodě je vyzvednutí možné víceméně kdykoli mezi 8.30 až 21.00 hod. |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 30 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.