nakladatel | Grada |
---|---|
rok vydání | 2016 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 256 |
ISBN | 978-80-271-0049-1 |
Svými smysly, tedy zrakem, čichem, chutí, sluchem a hmatem, neustále přijímáme spoustu informací. Téměř čtvrtina lidí vnímá vnější i vnitřní podněty intenzivněji, jsou nadprůměrně citliví a často si už od dětství připadají „tak nějak jiní“. Co to znamená, když jste vysoce citliví, co s tím dělat a jak lze citlivost vnímat jako silnou stránku? O tom empaticky a se znalostí věci píše autorka této knihy, plné inspirujících příkladů a autentických příběhů. Poskytne vám praktické rady, které vám dodají sílu a naučí vás zacházet s vysokou citlivostí ve všech oblastech života, od zdraví přes rodinu až po práci a volný čas. Poznáte nejen lépe sami sebe, ale i způsob, jak být citliví a silní zároveň a cítit se přitom šťastně a spokojeně.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Zachovalý, trochu poškození
Běžné opotřebení, ohlé listy, zašlá ořízka. Obálka pomačkaná a na hranách ošoupaná.
kniha | 175 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 75 Kč |
osobní předání – Hradčany (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Žižkov (Praha) | 0 Kč |
Osobní předání je možné v Praze v pracovní dny přibližně od 8:00 do 16:30 v ulici Tychonova (v blízkosti metra Hradčanská) nebo od 18:00 do 20:00 na tram Chmelnice. Bližší informace a upřesnění časů posílám e-mailem po obdržení platby (a tedy i kontaktu) co nejdříve to jde – obvykle do 24 hodin. Změna času a míst vyhrazena. |
stav: nová
kniha | 200 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: Dobrý, jen lehce ohlé rožky desek
kniha | 219 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 39 Kč |
osobní předání – Zlín | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 17krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.