nakladatel | Omega |
---|---|
rok vydání | 2017 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 232 |
rozměry | 26,5 cm |
ISBN | 978-80-7390-576-7 (váz.) |
Z redakce oblíbeného amerického kulinářského časopisu, přichází i nová kultovní italská kuchařka, která nabízí 100 receptů z archivů redaktorů časopisu. Fantastické recepty jsou doplněné krásnými barevnými fotografiemi a zajímavostmi o celosvětově oblíbené italské kuchyni. Naleznete zde klasické i zcela nové recepty plné typických italských chutí, vůní a ingrediencí – zkrátka vše, co potřebujete k přípravě skvělého italského jídla. Recepty jsou seřazeny do následujících kategorií: předkrmy, polévky a saláty, těstoviny, rizoto a pizza, maso a ryby, zelenina, dezerty. Pusťte se do kulinářského dobrodružství s touto klasickou italskou kuchařkou!
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Jako nová
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Karlovy Vary | 0 Kč |
stav: nová
Nikdy nepoužitá
kniha | 199 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 69 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 100 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.