Kniha Sušení zeleniny v domácnosti - Význam zeleniny čerstvé i sušené pro výživu, její příprava k sušení, výhody, jakož i uchování pro účely kuchyňské - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
? obálka není k dispozici
nakladatel Alois Neubert
rok vydání 1917
vydání 2. přeprac. vyd.
místo Praha
stran 32
rozměry

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(130)
200 Kč

stav: Stav viz fotky.

Balikovna nebo zasilkovna.

kniha 200 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
(14865)
Liberec I-Staré Město
439 Kč

stav: viz dále

1917 Stav: Dobrý, obálka potrhaná s razítkem, stránky zachovalé. Vazba: Volná brož

kniha 439 Kč
Zásilkovna  69 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy