Kniha Vplyv prírodných kŕmnych aditív na produkciu a kvalitu kuracieho mäsa - Teze habilitační práce - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
? obálka není k dispozici
nakladatel Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
rok vydání 2015
vydání 1.
jazyk slovensky
stran 58
ISBN 978-80-7454-519-1

Cieľom habilitačnej práce bolo skúmanie vplyvu aplikácie rôznych fytoaditívnych látok zapracovaných do kŕmnych zmesí a vody u hybridnej kombinácie kurčiat Cobb 500 na telesnú hmotnosť kurčiat, mikrobiologické osídlenie gastrointestinálneho traktu (slepé črevá), nutričnú hodnotu najcennejších častí jatočne opracovaného tela (prsia, stehná) a senzorické hodnotenie najcennejších častí jatočne opracovaného tela kurčiat (prsia, stehná). Aplikáciou rôznych dávok fytoaditívnych látok do kŕmnych zmesí a vody kurčiat Cobb 500 bola dosiahnutá vyššia telesná hmotnosť kurčiat na konci výkrmu (42 dní) vo všetkých pokusných skupinách, ktorým boli pridávané rôzne fytoaditívne látky.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy