Kniha Technologie cukrovinkářské výroby - 1. [část], - Výroba čokolády a kakaa - určeno techn. kádrům cukrovinkářského prům., studentům na odb. školách a vys. škole potravinářské technologie. - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

A.L. Rapoport ; [z ruš.] Technologija konditerskogo proizvodstva přel. Emanuel Ruprich a Karel Pavlík

nakladatel SNTL
rok vydání 1954
vydání 1. vyd.
jazyk česky
místo Praha
rozměry
poznámka il.

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 70 Kč.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy