Tommy Myllymäki, překlad Hana Kendíková
nakladatel | Omega |
---|---|
rok vydání | 2019 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 224 |
rozměry | 25 cm |
ISBN | 978-80-255-1118-3 (váz.) |
Tato kniha zahrnuje výběr výborných receptů na přípravu různých druhů masa, které si můžete snadno vyzkoušet doma. Podle přibližně stovky receptů připravíte lahodné pokrmy pro všední i sváteční dny, například vepřové kotlety s blumami a čekankou, vynikající švédské masové kuličky, různé druhy tatarského bifteku anebo například kuře grilované v celku s citronem a tymiánem. Najdete zde také vše, co potřebujete vědět k tomu, abyste dokázali připravit dokonalý steak.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.