Kniha Základní technologické postupy pekárenských výrobků - Směrnice pro výrobní organ., prac. v pekárenském prům. a pro pomoc žákům prům. a odb. učňovských škol - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Zprac. kol. ; Předml.: Alois Kouba

? obálka není k dispozici
nakladatel Výzkum. ústav mlýnského a pekárenského prům.
rok vydání 1963
vydání 1. vyd.
místo Praha
rozměry

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy