Alena Vlčková, ilustrace Oldřich Jelínek
nakladatel | Lidové nakladatelství |
---|---|
rok vydání | 1980 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 159 |
rozměry | 8° |
Obsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených pokrmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatné pokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: zachovalá
mírně poškrábaný přebal
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 95 Kč |
Balíkovna | 80 Kč |
osobní předání – Dolní Staré Město (Trutnov) | 0 Kč |
osobní předání – Horní Maršov (Trutnov) | 0 Kč |
osobní předání – Svoboda nad Úpou (Trutnov) | 0 Kč |
Kdekoli na trase Horní Maršov - Trutnov |
stav: jako nová
kniha jen dlouho ležela,má jiny obal-kresby Oldřicha jelínka
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: použitá, zažloutlé listy, vazba opotřebená lehce
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: Používaná
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Kolín IV (Kolín) | 0 Kč |
osobní předání – Týnec nad Labem (Kolín) | 0 Kč |
stav: dobrý
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 95 Kč |
Balíkovna | 60 Kč |
osobní předání – Královo Pole (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: Kniha je v pořádku. Bez poškození.
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 65 Kč |
osobní předání – Zvole (Šumperk) | 0 Kč |
Kniha4U Antikvariát a vyzvednutí knih? Ano! Je možné po domluvě kterýkoli den v týdnu. Naším cílem je zajistit spokojenost a návrat našich klientů. Děkujeme, že jste si vybrali právě nás. |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.