Bertold Harry Reiman ; Doslov: V. Malina ; [Barev.] il. Richard Bláha
nakladatel | SZdN |
---|---|
rok vydání | 1961 |
vydání | 1. vyd. |
místo | Praha |
rozměry | 8° |
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: zachovalá
kniha | 75 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
osobní předání – Velký Osek (Kolín) | 0 Kč |
stav: dobrýchybí titulní stránka obalu ,
ANI KAPKA ALKOHOLU , /767K/ ,
ani kapka alkoholu , B.H. Reiman , vydal SZN , v roce 1961 , stran 146 , vydání první , vazba měkká , stav dobrý , chybí titulní stránka obalu ,
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 95 Kč |
Balíkovna | 95 Kč |
osobní předání – Velký Osek (Kolín) | 0 Kč |
osobní předání až po tel. domluvě |
stav: Dobrý
Menší opotřebení
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
osobní předání – Černé Voděrady (Praha-východ) | 0 Kč |
stav: používaná, viz pozn.
Kniha má na rozdíl od foto celý přebal. Je z knihovny - obalená a s razítky, hodně čtená - a vzadu snad dokonce skvrnky od tuku - asi s ní někdo vařil. Jsou v ní ale nápadité recepty a stylové ilustrace ze šedesátek.
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: Dobrý stav
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Bubeneč (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Kladno | 0 Kč |
Předání v Praze možné na Nádraží Podbaba Praha 6. (8:00 - 16:00) Předání v Kladně po dohodě. |
stav: Skoro jako nová
kniha | 75 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Bohušovice nad Ohří (Litoměřice) | 0 Kč |
osobní předání – Roudnice nad Labem (Litoměřice) | 0 Kč |
osobní předání – Řež (Husinec, okr. Praha-východ) | 0 Kč |
stav: Mírně opotřebovaná.
Mírně poškozený nebo potrhaný obal.
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Klánovice (Praha) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.