nakladatel | OSSIS |
---|---|
rok vydání | 2016 |
vydání | 3. |
stran | 174 |
rozměry | 22 cm |
ISBN | 978-80-86659-51-0 (váz.) |
Rok 1910 byl pro české zpracovatele masa rokem velmi významným – tiskem vyšly hned dvě příruční knihy pro uzenáře: „Výroba jemného uzenářského zboží“, kterou sestavil a vlastním nákladem vydal Josef Řehák a „Uzenář“ Karla Josefa Jarníka. Po dvou desetiletích od vydání „Učebné knihy uzenářství a řeznictví“ Josefa Achrera (1890) a Václava Rošického „Řeznictví a uzenářství“ (1892) to byly konečně nové aktuali¬zo¬va¬né soubory receptur masných výrobků, vyráběných nejen v Praze, ale v celých Čechách i na Moravě. Byly to na dlouhou dobu i učebnice poslední, vždyť další příručku – „Vzorné řeznictví a uzenářství“ vydal František Danielka až v roce 1931. Do války pak vyšly ještě dvě odborné knihy: „Výroba uzenin, specialit a konserv“ Jaroslava Bezděka (1935) a „Receptář“ Josefa Tašla z Veselí nad Moravou (1936 a 1939).
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Jako nová
Super pučná kniha začátečníkům
kniha | 300 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 100 Kč |
osobní předání – Hostovlice (Kutná Hora) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 398 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.