[text] Jaroslav Vašák ; fotografie Eduard Karkan
nakladatel | Ottovo nakladatelství |
---|---|
rok vydání | 2007 |
jazyk | slovensky |
místo | Praha |
stran | 527 |
rozměry | 31 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7360-563-5 |
ISBN | 978-80-7360-563-6 (váz.) |
Najväčšia kuchárska kniha s jednoduchou hrnčekovou metódou odmeriavania surovín, ktorá podstatne urýchli a uľahčí prácu v kuchyni. Výber najlepších receptov českej, moravskej, slovenskej i svetovej kuchyne. Od predjedál a polievok cez hlavné jedlá, šaláty, cestoviny, nátierky až po torty a dezerty.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.