[text] Jaroslav Vašák ; fotografie Eduard Karkan
nakladatel | Ottovo nakladatelství |
---|---|
rok vydání | 2007 |
jazyk | slovensky |
místo | Praha |
stran | 527 |
rozměry | 31 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7360-563-5 |
ISBN | 978-80-7360-563-6 (váz.) |
Najväčšia kuchárska kniha s jednoduchou hrnčekovou metódou odmeriavania surovín, ktorá podstatne urýchli a uľahčí prácu v kuchyni. Výber najlepších receptov českej, moravskej, slovenskej i svetovej kuchyne. Od predjedál a polievok cez hlavné jedlá, šaláty, cestoviny, nátierky až po torty a dezerty.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Velmi dobrý
kniha | 125 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Holešovice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Libeň (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
Paladium, Invalidovna, Křížkova, Palmovka |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.