Jiří Kohout, Jiří Vančura, (typo)grafická úprava Jaroslav Krouz
nakladatel | SNTL |
---|---|
rok vydání | 1986 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 289 |
rozměry | 34 cm |
poznámka | fot., mp., pl., [14] s. složených fot. a plánů |
První komplexní přehled i hodnocení vývoje technické modernizace Prahy od počátků průmyslové revoluce (kolem r. 1805) přes její socialistickou současnost (text byl ukončen v r. 1980) po prognózy technických přeměn do r. 2015.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Dobrý stav, vyřazeno z knihovny
POŠTOVNÉ ZDARMA! Při odběru knih za 400 kč a víc. Klikněte na mé jméno v nabídce prodejců a vyberte si z hromady knih které průběžně doplňuji.
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: velice zachovalá - přebal odřené hrany
kniha | 75 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 160 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Zelené Předměstí (Pardubice) | 0 Kč |
Po dohodě po telefonu dle momentální zaneprázdněnosti nebo pošlu mail. Osobně pouze pondělí až pátek 9-17 hod. občas i sobota od 10 do 12 hod |
stav: Velmi dobrý
8/10
kniha | 90 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 130 Kč |
Zásilkovna | 90 Kč |
Balíkovna | 85 Kč |
osobní předání – Uherský Brod (Uherské Hradiště) | 0 Kč |
Okolí Uherského Brodu - Bojkovic ( bydlím v Šumice, případně lze i Nivnice nebo Nezdenice).objednávku je prosím potřeba zaplatit na trhknih, jinak nevidím žádné Vaše údaje a nemám Vás jak kontaktovat. |
stav: Velmi dobrý stav
T154
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 120 Kč |
stav: velmi slušný
biG
kniha | 55 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
osobní předání – Čimice (Praha) | 0 Kč |
Osobní předání pouze v Praze-Čimicích na adrese prodávajícího (Křivenická ul.). Po předchozí dohodě je vyzvednutí možné víceméně kdykoli mezi 8.30 až 21.00 hod. |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.