Pavel Karas ...[aj.]
nakladatel | HAK |
---|---|
rok vydání | 1993 |
místo | Praha |
stran | 128 |
ISBN | 80-900776-0-9 (brož.) |
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: zachovalá - desky odřené hrany
natržený hřbet Bez razítek.
Nabízím dalších více jak 1000 knížek do 31 Kč. Spojte objednávku více knih a spojí se Vám i poštovné.
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Zelené Předměstí (Pardubice) | 0 Kč |
Po dohodě po telefonu dle momentální zaneprázdněnosti nebo pošlu mail. Osobně pouze pondělí až pátek 9-17 hod. občas i sobota od 10 do 12 hod |
stav: dobrý
SVĚT V KUCHYNI , /789K/ ,
svět v kuchyni , recepty s vůni dálek , vydal HAK , v roce , stran 128 , vazba měkká , stav dobrý ,
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 95 Kč |
Balíkovna | 95 Kč |
osobní předání – Velký Osek (Kolín) | 0 Kč |
osobní předání až po tel. domluvě |
stav: dobrý stav-desky jsou opotřebované, mají ohlé rohy, na posledních 2 stranách je flíček
Upřesnění osobního předání:
vyzvednutí knihy je možné po dohodě kdykoliv v Praze 4 Modřanech..
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Modřany (Praha) | 0 Kč |
Osobní vyzvednutí knihy je možné POUZE v místě bydliště - ulice Voborského (Praha 12 Modřany) - po dohodě kdykoliv. |
stav: nová
kuch3
kniha | 50 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Černý Most (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Modřany (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nusle (Praha) | 0 Kč |
Černý Most podle dohody, metro Rajská zahrada v pracovní dny a v pracovní době bez problémů, Nusle u stanice Otakarova 8:00 - 16:00 potom po dohodě v pracovní dny, Modřany Poliklinika v pracovní dny 8:00 - 15:00 |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.