Kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotili 2 uživatelé
nakladatel Perseus
rok vydání 2016
vydání 1.
místo Praha
ISBN 978-80-904757-1-7 (váz.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(7440) TIP
339 Kč

stav: výborný stav, kniha může mít maximálně trochu ohnuté rohy

kniha 339 Kč
Zásilkovna  78 Kč
(14681)
Liberec I-Staré Město
318 Kč

stav: viz dále

2016 Stav: Dobrý, až velmi dobrý, oděrky na deskách. Vazba: Pevná bez přebalu

kniha 318 Kč
Zásilkovna  69 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion
(14681)
Liberec I-Staré Město
384 Kč

stav: viz dále

2016 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu

kniha 384 Kč
Zásilkovna  69 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion
(14681)
Liberec I-Staré Město
351 Kč

stav: viz dále

2016 Stav: Velmi dobrý, zabaleno v originální folii. Vazba: Pevná bez přebalu

kniha 351 Kč
Zásilkovna  69 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion
(79)
Čakovice, Vysočany
199 Kč

stav: Nová

kniha 199 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  159 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Čakovice (Praha)  0 Kč
osobní předání – Vysočany (Praha)  0 Kč
Pracovní dny Poliklinika Vysočany dle dohody, večer sídliště Čakovice.

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 5krát.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


danton 12. 10. 2020
Pro milovniky historie ceske muchyne

Havva 12. 05. 2021
Popis / resumé
Kniha mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.

Je to sběratelský kus. Výpravná a popisná kniha s mnoha historickými dokumenty, dobovými obrazovými přílohami, fotografiemi a návody z oboru gastronomie. Prostě řečeno krásné "retro kuchařství" povýšené na alchymii.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy