Kniha Základní aspekty výživy - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
? obálka není k dispozici
nakladatel Univerzita Palackého v Olomouci
rok vydání 2014
vydání 1.
jazyk česky
stran 96
rozměry 210x297
ISBN 978-80-244-4034-7

Cílem studijní opory Základní aspekty výživy je, abyste po jeho prostudování dokázali popsat fyziologické aspekty výživy, zejména význam hlavních i vedlejších živin a dalších specifických látek v potravě či vysvětlit požadavky organismu na optimální hydrataci a volbu vhodných nápojů. Dále také, abyste uměli objasnit specifika výživy u jednotlivých populačních skupin a vazbu mezi výživou a zdravím, resp. možnostmi výživy v rámci prevence tzv. neinfekčních epidemií neboli civilizačních chorob. V současné době je velmi problematické orientovat se v otázkách výživy, zejména "zdravé" výživy. Důvodem je skutečnost, že ne vždy se k nám dostávají validní informace ověřené vědeckými výzkumy.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy